Street Food: Από το ‘Βρώμικο’ στην Ποιότητα

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Street Food: Από το ‘Βρώμικο’ στην Ποιότητα

Το Street Food ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’70! Το γρήγορο φαγητό ήταν φτωχό μεν σε υλικά, πλούσιο δε σε ποιότητα. Με το πέρασμα των δεκαετιών λόγω έλλειψης ελέγχου η ποιότητα σταδιακά φθίνει. Από το 2000 η εμφάνιση των επαγγελματιών μαγείρων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα οδηγεί στην αναβάθμιση του Street Food.

Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην δημιουργία γρήγορων snacks με ψάρι, κοτόπουλο, λαχανικά, χοιρινό και άλλες πρώτες ύλες. Ο συνδυασμός υγιεινής γεύσης και ταχύτητας του Street Food συνεπαίρνει!

Tags:

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 6, 2018 5:00 μμ
Μάρτιος 6, 2018 7:00 μμ
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

booking@deltatrainingdays.gr