Γιάννης Δικαιουλάκος

Γιάννης Δικαιουλάκος

Chef

Ο Γιάννης Δικαιουλάκος έχει εργαστεί σε σπουδαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως το εστιατόριο «Πιλ Πουλ» του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin Jerome Serres, στο ξενοδοχείο «Costa Navarino», στο ξενοδοχείο «Amanzoe» και στο «Mandola Rosa» του ομίλου Grecotel. Επίσης έχει εργαστεί σε εστιατόρια στο Λίβανο, στο Ντουμπάι και στο πολυσυζητημένο «AMASS» στην Κοπεγχάγη.

Από το 2018 είναι εκπαιδευτής του τομέα Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360° Καλαμάτας.

Events Joined